Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Τα σενάρια καταστροφής του κόσμου το 2012 –UFO, 3ος Παγκόσμιο, Εξαφάνιση Μελισσών




Στην συνέχεια των αφιερωμάτων για τις θεωρίες για το τέλος του κόσμου θα συνεχίσουμε με αρκετά διαφορετικά θέματα όπως:

    • UFO και επίσημη παρουσία τους στον κόσμο
    • 3ος Παγκόσμιος και Ολική Καταστροφή
    • Πέρασμα σε άλλη διάσταση
    • Ζώνη Φωτονίων
    • Θάνατοι Έμβιων Όντων
    • Εξαφάνιση Μελισσών


UFO και επίσημη παρουσία τους στον κόσμο

Κατά καιρούς από το Roswell και μετά κυρίως, οι θεωρίες περί invasion εξωγήινων όντων δίνουν και παίρνουν..



Για να ξεκαθαρίζουμε, δεν έχω καμία απόλυτος αμφιβολία ότι σε ένα Σύμπαν (που περιλαμβάνει Ηλιακά σύμπαντα με πλάνητες…που αυτοί υπάγονται σε Γαλαξίες που απαρτίζονται από δισεκατομμύρια Ηλιακά Σύμπαντα, και το Σύμπαν απαρτίζετε από δισεκατομμύρια γαλαξίες) είμαστε ο μόνος πλανήτης με ΖΩΗ.

Ενώ υπάρχουν ενδείξεις για παρουσία των εξωγήινων όντων από αρχαιοτάτους πολιτισμούς, ως τις μέρες μας κάποια επίσημη ανακοίνωση δεν έχει γίνει. Ωστόσο πολλοί κύκλοι θεωρούν ότι σύντομα επίκειται η αποκαλυπτική παρουσία τους είτε μέσα από επίσημες κυβερνητικές ανακοινώσεις είτε μέσω του ουρανού που θα εμφανιστούν…είτε για να μας σκλαβώσουν είτε για να μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε σαν πολιτισμός…και φυσικά οι περισσότερες ημερομηνίες τοποθετούνται κλασσικά την 21η Δεκεμβρίου..

Ασχέτως εάν θα γίνει κάποια αποκάλυψη επί αυτού ή όχι, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον  να δούμε μερικά σενάρια..

Συμφωνα με την εφημεριδα PRAVDA (Ρωσσικη Γνωστη Εφημερικδα) τρία αστρικά battleships αναμένεται να φθάσουν στη γη, το Δεκέμβριο του 2012, χωρίς να είναι γνωστές -φυσικά- οι προθέσεις τους.



Η ημερομηνία συμπίπτει, με τις 21/12/2012, που, όπως αναφέρουν κάποιοι μπορεί να έρθει το "τέλος του κόσμου"

Με βάση το δημοσίευμα, η NASA, έχει...εντοπίσει τα διαστημόπλοια των εξωγήϊνων, το ένα εκ των οποίων λέγεται ότι έχει μήκος 242 χιλιόμετρα (!), ενώ τα άλλα δύο είναι μικρότερα.
Προς το παρόν, βρίσκονται σε τροχιά κοντά στον Πλούτωνα, ενώ υπάρχει ένας παρασκηνιακός "πόλεμος", για τους λόγους, που δεν έχει γίνει γνωστό στον κόσμο.


Όπως τονίζει η Πράβντα, η SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence) επιβεβαιώνει την ύπαρξη τους, υπογραμμίζοντας ότι τα battleships θα γίνουν ορατά, μόλις φθάσουν στον πλανήτη Άρη!

Το παραπάνω άρθρο -που κάνει τον γύρο των ΜΜΕ σε όλον τον κόσμο και φυσικά και των ελληνικών- είναι βασισμένο σε μία φαρσα που έγινε πριν από λίγο καιρό. Σύμφωνα με αυτήν κάποιος αστροφυσικός με το όνομα Craig Kasnov, συνεργάτης του Seti, είχε κάνει την αποκάλυψη για τα τρία UFO που πλησίαζαν απειλητικά τη Γη!

Λίγες ημέρες αργότερα ο Graig Kasnoff -όπως είναι το πραγματικό του όνομα- ο οποίος είναι δημοσιογράφος και από τους πρωτεργάτες του SETI@HOME, είχε διαψεύσει κατηγορηματικά ότι έκανε τέτοια δήλωση! " Αν βρείτε αστροφυσικό με το όνομα Craig Kasnov στο SETI, δεν έχετε παρά να τον ρωτήσετε για την αποκάλυψή του!", είχε συμπληρώσει!


Διαστημόπλοια γύρω από τον Ήλιο



Όσο παρανοϊκό και γελοίο είναι η παραπάνω  θεωρία δεν μπορώ να πω το ίδιο γι αυτό εδώ. Χάρη στο  SOHO ( helioviewer ) έχουμε πολλές φωτογραφίες και βίντεο. Μερικά εξ αυτών δείχνουν αυξημένη επισκεψιμότητα  γύρω από τον ήλιο όπως πχ:

  • 2 Μαΐου 2012 ένα τεράστιο UFO με λέιζερ (???) φαίνεται στο βίντεο να δημιουργεί μια τεράστια δομή, η οποία φαίνεται για (πάνω από 1 ώρα) και έχει γίνει ορατή μετά από ηλιακές εκλάμψεις που πέρασαν από πάνω  της.
  • 13 Σεπτεμβρίου του 2012 φαίνεται ένα αντικείμενο που μοιάζει με πύραυλο και έχει κατεύθυνση τον Ήλιο. Πρόκειται άραγε για έναν κομήτη που τον τραβά η βαρύτητα του Ήλιου, διαστημικά σκουπίδια, κοσμικές ακτίνες, ελάττωμα στην φωτογραφική μηχανή, αντανάκλαση από το φως στο εσωτερικό των οπτικών τηλεσκοπίων ή είναι κάτι πιο μυστηριώδες;
  • Όπως και να έχει μπορεί να βρει κανείς εύκολα στο youtube παρά πολλά video με αντικείμενα γύρω από την ήλιο.

UFO στην ΓΗ…



Tεράστιο θέμα..αυτές οι δυο λέξεις φτάνουν από μόνες του να δώσουν μια ιδέα…

Δεν σκόπευα να επεκταθώ σε αυτό το σύνθετο θέμα αλλά σήμερα έπεσα πάνω σε ένα προ ημερών βίντεο από την Αυστραλία… θα πω μόνο… ελπίζω να είναι πουλιά και τίποτα άλλο..



3ος Παγκόσμιος και Ολική Καταστροφή

Ο Albert Einstein είχε πει πως ο 4ος παγκόσμιος θα γίνει με πέτρες και ξύλα  προφανώς αναφερόμενος στην καταστροφική μανία του που διακρίνει το ανθρώπινο είδος. Είναι γνωστό άλλωστε ότι διαθέτουμε πυρηνικά που φτάνουν για την ολική καταστροφή του πλανήτη 200κατι φορές..



Χτυπούν οι σειρήνες του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Η πολεμική καταιγίδα μεταξύ Ισραήλ και Ιράν είναι πλέον έτοιμη να ξεσπάσει, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο Michel Chossudovsky, καθηγητής οικονομικών, διευθυντής του Κέντρου Ερευνών για την Παγκοσμιοποίηση (Centre for Research on Globalization)  λέει: 
Το σενάριο του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου, έτσι όπως θα εξελιχθεί, δεν το χωράει ανθρώπινος νους. "Ο πόλεμος αυτός θα επεκταθεί από την Μεσόγειο έως τα κινεζικά σύνορα. Και δεν αποκλείεται να μπουν σε αυτόν τον πόλεμο η Ρωσία και η Κίνα. Είναι πολύ πιθανό να βρεθούμε σε ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι για την ανθρωπότητα".

Το ότι υπάρχει γεωπολιτική ένταση είναι γεγονός, αλλά θεωρώ απίθανο την 21η Δεκεμβρίου να έχουμε πυρηνικό πόλεμο..



Πέρασμα σε άλλη διάσταση



Μια γνωστη θεωρια είναι ότι ο ανθρωπινος πολιτισμος θα περασει σε άλλη διασταση με αποτελεσμα να λειτουργουμε περισσοτερο σε αιθερικη και πνευματικη συχνοτητα…

Εικαζετε ότι η ‘’τρίτη διάσταση’’ στην οποία ευρίσκονταν η Γη μέχρι τον Οκτώβριο του 2006 είναι η καθαρά υλική διάσταση όπως την έχουμε βιώσει μέχρι σήμερα. Στην ‘’τέταρτη διάσταση’’ που είμαστε τώρα, η ύλη έχει γίνει πιο αραιά και δονείται πιο γρήγορα, σαν μια προετοιμασία για την ‘’πέμπτη διάσταση’’.

Έτσι η συχνότητα των παλμών της Γής έχει αυξηθεί από λίγο πάνω από τις 7.8 που ήταν στην τρίτη διάσταση και πλησιάζει στους 13, ενώ και η συνειδητότητα των ανθρώπων αλλάζει και αφυπνίζονται, η διαίσθηση τους ενεργοποιείται και ορισμένοι αποκτούν και τηλεπαθητικές ικανότητες.

Στην πέμπτη εν συνεχεία  διάσταση που θα μεταβούμε, η ύλη γύρω μας και μέσα μας θα έχει μερικώς αϋλοποιηθεί και θα γίνει ακόμη πιο αραιά (αιθερική), (το κενό μεταξύ των ατόμων – σωματιδίων ύλης θα γίνει πολύ μεγαλύτερο), και θα πάλλεται ακόμη πιο γρήγορα. Επίσης το πνεύμα θα κυριαρχεί επί της ύλης και η σκέψη μας θα δημιουργεί σιγά-σιγά την πραγματικότητα μας, καθοδηγώντας την σε έναν βαθμό όπως π.χ. επετύγχανε στα παραμύθια ο μάγος με το μαγικό ραβδί του. Η κατάσταση της πέμπτης διάστασης θα ξεκινήσει στο τέλος του 2012 και οι αλλαγές που θα προκαλέσει θα ολοκληρωθούν μέχρι το 2017 οπότε θα είμαστε 100% πεμπτοδιάστατοι.

Κατά αλλους «ειδικους» το  περίφημο «πέρασμα στην Πέμπτη διάσταση» δεν είναι ακριβώς πέρασμα σε άλλη διάσταση, ούτε ακριβώς αιθεροποίηση της ύλης. Είναι διαφορετική αίσθηση από τον άνθρωπο της παλμοδόνησης της ύλης. Μετατίθεται το κέντρο της πραγματικότητας η οποία «κλειδώνει» με διαφορετικούς τρόπους. Αλλάζει ο τρόπος που βλέπουμε την πραγματικότητα. Δεν θα είναι καν πιο «ρευστή». Θα έχουμε πρόσβαση σε βαθύτερη αντίληψη των παλμοδονήσεων της ύλης. Ο εγκέφαλος θα διενεργεί μεγαλύτερες συνθέσεις της πραγματικότητας. Πρόκειται για κάτι πολύ σημαντικό αφού αλλάζει η αντίληψη για την λειτουργία της φύσης και του Θεού. Προστίθεται μία διάσταση. Βαθαίνει η όραση ως προς την προέλευση των πραγμάτων.

Πάνω σε αυτό το θέμα δεν είμαι ούτε αρνητικός ούτε θετικός… είδωμεν …


 Ζώνη Φωτονίων



Οι περισσότεροι έχουμε ακούσει για την Δέσμη Φωτονίων, αλλά δεν ξέρουμε τι ακριβώς είναι αυτό...και αυτό φυσικά...συμπίπτει επίσης και με το τέλος του Γαλαξιακού Ημερολογίου που τηρούσαν οι φύλακες του Χρόνου των Μάγιας δηλαδή 21 Δεκεμβρίου 2012.

Σύμφωνα με το βιβλίο του Sheldon Nidle & Virginia Essene «Γίνεστε Γαλαξιακοί Άνθρωποι», Πολλά καθημερινά δημοσιεύματα μας αναφέρουν για τις μεγάλες αλλαγές που επέρχονται στην οικονομία, στην κοινωνία και στο κλίμα. Η ανθρωπότητα κάνει διάφορες σκέψεις και υποθέσεις σε αυτές τις επερχόμενες αλλαγές. Η κοινή γνώμη πρέπει να αναγνωρίσει ακόμη πως επίσης και η καινούργια ενεργειακή δομή του πλανήτη επηρεάζει αυτές τις αλλαγές. Η ονομαζόμενη Ζώνη Φωτονίων αποτελεί μέρος αυτών των καινούργιων ενεργειακών συνθηκών.

Εν ολίγης λέει πως όταν μπούμε στη ζώνη φωτονίων η Γη θα χάσει το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της. Πρέπει επομένως να προετοιμαστούμε γι’ αυτή τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας με τις νέες μορφές βαρύτητας και ηλεκτρικών πεδίων που θα εγκατασταθούν. Αυτό που θα σας φαίνεται ως απώλεια θα είναι στην πραγματικότητα πλεονέκτημα που θα επιτρέψει στα ενεργειακά πεδία φωτονίων να μεταβληθούν, σε υποατομικό επίπεδο, και να γίνουν τα βασικά προγράμματα οδήγησης της ενέργειας του ηλιακού σας συστήματος. Καθώς όλα τα άτομα και τα μόρια θα αλλάζουν, εμείς, οι άνθρωποι της Γης, θα τροποποιήσουμε την ίδια μας την φύση και θα γίνουμε κάτι εντελώς διαφορετικό – συναρπαστικά βελτιωμένοι – από ότι είμαστε σήμερα.



Θάνατοι Έμβιων Όντων




Είναι δυστυχώς άσχημο γεγονός ότι βρίσκονται κατά χιλιάδες πλέον νεκρά πουλιά και ψάρια. Κανείς δεν έχει βρει ικανοποιητική απάντηση γιατί συμβαίνει αυτό.
Το παρακάτω είναι μόνο μια χούφτα από αναφορές που έχουν γίνει σε όλο τον κόσμο :

  • 100.000 ψάρια εντοπίστηκαν να επιπλέουν νεκρά στον ποταμό Arkansas River, USA
  • 5.000 πουλιά έπεσαν νεκρά την ιδία πολιτεία.
  • Το σκηνικό επαναλήφθηκε - αν και με πολύ λιγότερα πτηνά - σε Λουιζιάνα, Κεντάκι, Σουηδία και Νέα Ζηλανδία.
  • Το σαββατοκύριακο της Πρωτοχρονιάς νεκρά ψάρια βρέθηκαν και σε διάφορα σημεία στις ακτές του Τσίζαπικ Μπέι, στο Μέριλαντ
  • Πάνω από 1.200 θαλασσοπούλια, κυρίως πελεκάνοι, ξεβράστηκαν νεκρά τις τελευταίες εβδομάδες στις βόρειες ακτές του Περού,  
  • Περίπου 800 δελφίνια πέθαναν τους τελευταίους μήνες στην ίδια περιοχή
  • 100 κορακιών στην πόλη Φαλκόπινγκ στη Σουηδία.
  • 10.000 Νεκρά βοοειδή στο Βιετνάμ
  • Το Πεκίνο αναφέρει μαζικούς θανάτους πτηνών
  • Εκατοντάδες νεκρές φώκιες στο Λαμπραντόρ
  • 55 βίσωνες πεθαίνουν μυστηριωδώς σε αγρόκτημα στο Cayuga County
  • Δύο εκατομμύρια νεκρά ψάρια εμφανίζονται στο Chesapeake Bay
  • Και άλλοι μαζικοί θάνατοι πουλιών στο Tennessee Valley
  • Παγιδευμένα στο πάγο, ‘χιλιάδες’ ψάρια πεθαίνουν στο Ποταμό Ντιτρόιτ
  • Νεκρά πτηνά από τη βόρεια Αλαμπάμα αποστέλλονται στο Auburn για εξέταση
  • 40.000 νεκρά καβούρια στις ακτές της Βρετανίας
  • 371 νεκρά πουλιά πέφτουν από τον ουρανό στην Sunset Blvd του L.A. Παρόμοιες πτώσεις πουλιών στην Καλιφόρνια, στο Αρκάνσας, στην Λουιζιάνα
  • Πρώτα πουλιά & ψάρια, τώρα εκατοντάδες αγελάδες πεθαίνουν



Εξαφάνιση Μελισσών



Το πλέον σοβαρό της υπόθεσης είναι η εξακριβωμένη εξαφάνιση των μελισσών.

Σε πολλές χώρες του πλανήτη, μεγάλοι πληθυσμοί μελισσών εξαφανίζονται μυστηριωδώς.

Οι μέλισσες φεύγουν από τα μελίσσια τους και δεν επιστρέφουν ποτέ!  Τα μελίσσια αδειάζουν, η παραγωγή μελιού παγκοσμίως έχει μειωθεί ενώ οι βιολόγοι δεν μπορούν να εξηγήσουν το φαινόμενο, καθώς δεν βρίσκουν πουθενά νεκρές μέλισσες για να τις μελετήσουν.

Ήδη στην Αμερική υπάρχουν αναφορές για εξαφάνιση μέχρι και 70% των μελισσοσμηνών, ενώ παρόμοιες αναφορές έρχονται και από άλλες χώρες του κόσμου, όπως ο Καναδάς ,η Ισπανία, η Πολωνία, η Κροατία, η Ιταλία, η Ελβετία, η Γερμανία, η Αγγλία αλλά και η Ελλάδα.

Σε όλα αυτά, έρχεται να προστεθεί και μια περίεργη προφητεία που είχε πει κάποια στιγμή ο Αϊνσταιν:

«Αν κάποτε οι μέλισσες αφανιστούν από προσώπου γης, δεν θα απομείνουν στον άνθρωπο παραπάνω από τέσσερα χρόνια ζωής».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου