Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Τα σενάρια καταστροφής του κόσμου το 2012 - Καταστροφές και λοιπά Ευτράπελα



Συνεχίζοντας λοιπόν το αφιέρωμα ..δεν μπορούσαμε παρά να πέσουμε στην τρίτη γνωστή θεωρία καταστροφολογίας…η οποία είναι αρκετά γενική.. με αποτέλεσμα να έχουμε αρκετές θεματολογίες που η μια επηρεάζει τiς άλλες.. όπως:

·        Πλανητική ευθυγράμμιση
·        Ευθυγράμμιση του Γαλαξία με το κέντρο του Συμπαντος
·        Έκρηξη ενός Υπέρηφαιστείου
·        Μετατόπιση των Πόλων
·        Ευθυγράμμιση με Πυραμίδες & κατ’ επέκταση το άνοιγμα Πυλών ανά τον κόσμο
·        Ηλιακή Καταιγίδα
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την Αρχή.

Ευθυγράμμιση με το κέντρο του Σύμπαντος


Η «γαλαξιακή ευθυγράμμιση», ένας όρος δύσκολα κατανοητός για τους μη γνώστες και φυσικά αναμένεται να συμβεί λοιπόν στις 21 Δεκεμβρίου του 2012, οπότε η Γη και ο Ήλιος θα ευθυγραμμιστούν με το κέντρο του γαλαξία μας.

Εικάζεται ότι αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τη… δημιουργία κοσμογονικών φαινόμενων. Η ουσία είναι όμως ότι ο γαλαξιακός ισημερινός, τον οποίο χρησιμοποιεί η συγκεκριμένη θεωρία, αποτελεί ένα τεχνητό σημείο στον χάρτη του σύμπαντος, κατασκευασμένο από τους αστρονόμους για να είναι πιο εύκολη η χαρτογράφησης του σύμπαντος.

Χρειάζονται περίπου 220 εκατομμύρια χρόνια για να ολοκληρώσει ο ήλιος την περιστροφή του γύρω από το γαλαξία μας. Ταυτόχρονα όμως ο ήλιος ταλαντεύεται πάνω κάτω καθώς ταξιδεύει σε τροχιά γύρω από το γαλαξία. Αυτή η ταλάντωση ολοκληρώνεται κάθε 64 εκατομμύρια χρόνια. Υπάρχει μία στιγμή όπου σημειώνεται μία τέλεια ευθυγράμμιση με το κέντρο του γαλαξία.

Oπότε πρέπει να είμαστε σαφείς όταν μιλαμε για μια ευθυγράμμιση του ηλίου με το κέντρο του γαλαξία. Ο ήλιος και το κέντρο του γαλαξία είναι δύο σημεία, άρα πάντα τα ενώνει μία ευθεία γραμμή. Έτσι το να μιλάμε για μία ευθυγράμμιση του ηλίου με το κέντρο του γαλαξία δεν έχει απολύτως κανένα νόημα.

Πάντως οι επιστήμονες και ιδιαίτερα εκείνοι της ΝASA διαψεύδουν τις καταστροφολογικές προβλέψεις, διευκρινίζοντας ότι η Γη και ο Ηλιος ευθυγραμμίζονται με το κέντρο του Γαλαξία μας κάθε Δεκέμβριο κατά το χειμερινό ηλιοστάσιο, χωρίς προβλήματα μέχρι τώρα.


Πλανητική Ευθυγράμμιση



Ο όρος ευθυγράμμιση χρησιμοποιείται με δύο διαφορετικούς τρόπους.  Κοιτάζοντας το ηλιακό μας σύστημα από πάνω, ως πλανητική ευθυγράμμιση θεωρείται αυτό που συμβαίνει όταν κάποιοι, ή όλοι οι πλανήτες σχηματίζουν μία περίπου ευθεία γραμμή. Ο ήλιος μπορεί να βρίσκεται σε ένα άκρο ή κάπου στη μέση.

Το πρώτο φαινόμενο είναι σπάνιο και συμβαίνει περίπου κάθε 200 χρόνια. Ωστόσο, η ευθυγράμμιση δεν σημαίνει τέλεια ευθεία. Συχνά είναι λίγο χαοτική: μοιάζει περισσότερη με χαλαρή συγκέντρωση εφόσον οι πλανήτες θεωρούνται ευθυγραμμισμένοι ακόμα κι αν τους χωρίζουν αρκετές μοίρες.

Οι αποστάσεις μεταξύ των πλανητών είναι πολύ μεγάλες για να προκαλέσουν γεγονότα. Ακόμα κι αν συγκεντρώνονταν όλοι οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος εναντίον της γης, από την άλλη πλευρά του ηλίου, θα είχαν μικρή επίδραση επάνω της. Και όταν συγκεντρώνονται από τη δική μας πλευρά, η επίδρασή τους είναι πάλι αμελητέα.

Επίσης ξεχάστε την ιδέα ότι θα συμβεί κάποια «ειδική» ευθυγράμμιση που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά. Οι σημαντικές πλανητικές ευθυγραμμίσεις είναι σχετικά σπάνιες με όρους διάρκειας της ανθρώπινης ζωής, αλλά δεν είναι καθόλου ασυνήθιστες στο ευρύτερο σκηνικό.

Ήδη στις 3 Δεκεμβρίου 2012 υπήρχε μια τρομερά σπάνια πλανητική ευθυγράμμιση που συμβαίνει κάθε 2737 χρόνια και δεν θα την ξαναδούμε για τουλάχιστον 28000 χρόνια

Όπως γράφει η Παπανικολοπούλου Δήμητρα (Εκπρόσωπος της American Federation of Astrologers) η πλανητική ευθυγράμμιση που πραγματοποιήθηκε  στις 3 Δεκεμβρίου του 2012 ηταν σπάνια.

Πραγματοποιήθηκε στο ζώδιο του Σκορπιού και ευθυγραμμίστηκε με τις πυραμίδες της Γκίζας. Οι πλανήτες που βρίσκονταν σε ευθυγράμμιση ήταν οι: Ερμής , Αφροδίτη και Κρόνος.




Βέβαια λεγόταν ότι η ευθυγράμμιση αυτή θα προκαλούσε εκλείψεις, ισχυρούς ανέμους , τυφώνες, καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες, ηφαιστειακές εκρήξεις και σεισμούς σε όλο το πλανήτη.

Οπότε από την συγκεκριμένη Ευθυγράμμιση φαίνεται να γλιτώσαμε..

Αλλά σιγά που θα σταμάταγαν εκεί οι θεωρίες..

Όσον αφορά την περιβόητη ημερομηνία 21 Δεκεμβρίου, γνωρίζουμε ότι είναι το χειμερινό ηλιοστάσιο στο βόρειο ημισφαίριο. Η ημερομηνία κάθε ετήσιας ευθυγράμμισης του ηλίου με τα αστέρια (συμπεριλαμβανομένου και του γαλαξία) αλλάζει κατά μία ημέρα κάθε 72 χρόνια λόγω της μετάπτωσης της γης. Η ακριβής ευθυγράμμιση του ηλίου με οποιοδήποτε σημείο στο σύμπαν σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία, συμβαίνει κάθε 25.772 χρόνια.

Εφόσον η γη δεν έχει σπάσει ως τώρα σε κομμάτια, δεν περιμένουμε και μεγάλες εκπλήξεις.


Ευθυγράμμιση…Άστρων με Πυραμίδες & Το άνοιγμα των Πυλών..

Σε όλη την γη τον τελευταίο καιρό ακούγονται παράξενοι ήχοι ή θόρυβοι που προκαλούν την περιέργεια .. Κάνεις δεν ξέρει το τι ακριβώς είναι ή το τι δημιουργεί αυτούς τους τόσο παράξενους θορύβους. Οι φήμες βεβαία οργιάζουν και ποικίλουν..

Ένα σενάριο που ακούγεται δυνατά έχει να κάνει με το άνοιγμα διαφόρων φυσικών Πυλών που έχει ο πλανήτης ..

Πολλές από  τις Πύλες θεωρείτε ότι είναι και διάφορες Πυραμίδες.

Ευθυγράμμιση…Άστρων με Πυραμίδες & Το άνοιγμα των Πυλών..

Βοσνία - Πυραμίδα του Ηλίου


Σε όλη την γη τον τελευταίο καιρό ακούγονται παράξενοι ήχοι ή θόρυβοι που προκαλούν την περιέργεια .. Κάνεις δεν ξέρει το τι ακριβώς είναι ή το τι δημιουργεί αυτούς τους τόσο παράξενους θορύβους. Οι φήμες βεβαία οργιάζουν και ποικίλουν..

Ένα σενάριο που ακούγεται δυνατά έχει να κάνει με το άνοιγμα διαφόρων φυσικών Πυλών που έχει ο πλανήτης ..

Πολλές από  τις Πύλες θεωρείτε ότι είναι και διάφορες Πυραμίδες..

Πυραμίδα του Kukulkan των των Μαγιας

Η επεξεργασία και μεγέθυνση της εικόνας στα δεξιά εμφανίζει και κάποια άλλη κρυφή δέσμη που μοιάζει με κεραυνό.


Μερικοί τουρίστες είδαν μια λαμπρή ακτίνα φωτός σε πυραμίδα των Μάγια και γρήγορα το φωτογράφησαν με ένα κινητό τηλέφωνο και το δημοσίευσαν. Αλλά το φαινόμενο αυτό δεν υπήρχε την επόμενη μέρα με αποτέλεσμα κανείς να μην έχει ιδέα για το τι σημαίνει αυτό. Ενέργεια δέσμης στην πυραμίδα των Μάγια;

Η πυραμίδας της Σελήνης των Αζτέκων, στη Teotihuacan στο Μεξικό




Η εκρηκτική απελευθέρωση της ενέργειας στην κορυφή της πυραμίδας της Σελήνης των Αζτέκων. Αυτό το εκπληκτικό περιστατικό το οποίο ακολουθεί είναι από μια εκρηκτική απελευθέρωση ενέργειας και έχει παρατηρηθεί και καταγραφεί σε φιλμ.

Τι είναι όλα αυτά λοιπόν; Απελευθέρωση Ενέργειας, δίνες, ανεμοστρόβιλοι με έντονη δύναμη ... Τι σημαίνουν όλα αυτά; Που πηγαίνει όλη αυτή η ενέργεια και γιατί; Πώς ενεργοποιήθηκαν με μυστηριώδη δύναμη οι σιωπηλοί πέτρινοι φρουροί, που παρέμεναν σε ακινησία για αιώνες ... μέχρι κάτι που έσπασε τον ύπνο τους; Ποιος τις ξαναέφερε πίσω στη ζωή;

  
 «Περίεργες Πύλες» φαίνεται να υπάρχουν σε αρκετά μέρη του πλανήτη...και παρατηρείται ομοιότητα στους θρύλους καθώς σχεδόν όλοι οι θρύλοι μιλάνε για την διέλευση Θεών μέσα από αυτές. 

Πύλη Aden




Μια περίπτωση Πύλης εικάζετε ότι είναι και το Aden Star Gate… μια περίπτωση που παρά πολλοί λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν. Οι Πύλες αυτές βρίσκονται στον κόλπο του Άντεν στην Σομαλία, εκεί οπού γίνονται οι μεγαλύτερες και πιο σύγχρονες επικίνδυνες πειρατείες σε όλο τον κόσμο κατά πάσης φύσης πλοίων που περνούν από την περιοχή.

Ανέλαβαν λοιπόν ο ΟΗΕ να υπερασπιστεί τα πλοία  που θα περνούν από. Η αλήθεια όμως είναι ότι σε όλη την περιοχή για κάποιο διάστημα ακουγόντουσαν διάφοροι παράξενοι ήχοι προκαλώντας τον τρόμο στους γύρω κατοίκους.

Στα τέλη του 2008 διαπιστώνεται πως υπάρχει μια δίνη που σταδιακά μεγαλώνει και από εκεί και πέρα και σύμφωνα πάντα με τους υποστηρικτές της θεωρίας αυτής, ξεκινά μια «παγκόσμια» εμπλοκή ναυτικών δυνάμεων στην περιοχή με πρόσχημα την καταπολέμηση της πειρατείας από Σομαλούς ενόπλους. Οι επιχειρήσεις αυτές Ocean Shield (ΝΑΤΟ), Atalanta (EE), Combined Task Force 151 (ΗΠΑ) αλλά και μεμονωμένες αποστολές πολεμικών σκαφών από Ινδία, Ρωσία, Κίνα, Ιράν και Μαλαισία υποτίθεται πως δεν έχουν ως στόχο τους Σομαλούς πειρατές αλλά την στρατιωτική παρουσία έναντι «οποιασδήποτε απειλής».

Το Ιράν βλέποντας όλη αυτή την κατάσταση αν και μακριά από την περιοχή δεν έμεινε αμέτοχο, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα τεράστιο παιχνίδι που πραγματικά δικαιολογεί το κλίμα που  βλέπουμε καθημερινά γύρω μας και από τις δυο πλευρές.

Η παραφιλολογία που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό στο διαδίκτυο αναφορικά με το τι πραγματικά συμβαίνει στον Κόλπο του Άντεν -εκτός από τους σχετικούς ισοτόπους που ασχολούνται με παρόμοια θέματα- έχει δει το φως της δημοσιότητας και σε μεγάλα ειδησεογραφικά site.



Άλλες Πύλες Ανά τον Κόσμος υπάρχουν αρκετά, όπως οι Πορτάρα (Νάξος), Αιγυπτιακή πύλη Αμπού Σιμπέλ, η Πύλη της Χατούσας – Ασσυριοι, το Ushi darena στο Ιράν ο επονομαζόμενος «Ο λόφος του φωτός », διότι στην κορυφή του υπάρχουν απομεινάρια πύλης με την ίδια ονομασία, στην περιοχή του Wyoming με την ονομασία MatoTeepee, υψώνεται ο «Οφθαλμός των θεών».

Σε παράδοση της φυλής των Αrapacho Ινδιάνων υπάρχει καταγεγραμμένα ο θρύλος της ύπαρξης μίας πύλης πάνω εκεί στον λόφο. Στην Κένυα και στο όρος Kere Nyaga υψώνονται δύο πύλες οι οποίες μεταφραζόμενες σημαίνουν «τα ανοίγματα προς τον ουρανό». Στην Τανζανία υπάρχει η πύλη OI Doinyo Lengai ( Το πέρασμα στη γη των θεών).

Μετατόπιση των Πόλων της Γης



Μια από τις επικρατέστερες θεωρίες για την καταστροφή του κόσμου είναι η μετατόπιση των Πόλων της Γης.. με έναν εμφύλιο να υπάρχει διότι μερικοί εννοούν τους μαγνητικού πόλους και άλλοι κυριολεκτικά την μετατόπιση του πλανήτη με αποτέλεσμα ο Ήλιος να ανατείλει από την δύση...

Σύμφωνα µε τη θεωρία αυτή, μια δραματική αντιστροφή των μαγνητικών πόλων της Γης είναι προ των πυλών και θα έχει ως αποτέλεσμα την αναστροφή της περιφοράς του πλανήτη µε καταστροφικά αποτελέσματα. Συγκεκριμένα εκτιμούν ότι θα καταστραφεί η ζωή στον πλανήτη καθώς θα αρθεί το φράγμα του μαγνητικού πεδίου και η ζωή θα εκτεθεί σε επικίνδυνη ακτινοβολία από το διάστημα.

Κάποιοι λένε ότι οι Μάγια και οι αρχαίοι Αιγύπτιοι ανακάλυψαν ενδείξεις για μελλοντική αντιστροφή των πόλων της Γης, αλλά κρατήθηκαν μυστικές από σημερινές κυβερνήσεις.

Μελέτες που έγιναν από ειδικούς στο Πανεπιστήμιο Πρίνστον και το Πανεπιστήμιο Πολ Σαµπατιέ στην Τουλούζη υποδηλώνουν ότι η Γη όντως επαναπροσδιόρισε την... ισορροπία της πριν από 800 εκατομμύρια χρόνια.

Μελέτησαν μαγνητικά ορυκτά σε ιζηματογενή πετρώματα στη Νορβηγία και βρήκαν ότι ο βόρειος πόλος μετατοπίστηκε κατά 50 μοίρες. Όμως αυτό που υποστηρίζουν οι ειδικοί είναι ότι οποιαδήποτε μετατόπιση των πόλων δεν πρόκειται να συμβεί νωρίτερα από 1.000.000 χρόνια.

Πάντως γεγονός είναι ότι ο μαγνητικός πόλος της Γης.. το βάλε στα πόδια… από τον Καναδά όπου βρίσκεται, άρχισε να κινείται προς τη Ρωσία με ταχύτητα 60 χλμ. τον χρόνο.  Επειδή μάλιστα η ταχύτητα είναι ιδιαίτερα μεγάλη, ορισμένοι ειδικοί υποπτεύονται μήπως ο πόλος μεταπέσει προς τα νότια (αντιστραφεί, με άλλα λόγια) και οι πυξίδες αντί για βόρεια δείχνουν νότια. Κάτι τέτοιο, είναι η αλήθεια, συμβαίνει 3 έως 7 φορές κάθε μερικά εκατομμύρια χρόνια.

Όλα αυτά θα είχαν σαν συνέπεια.. ηφαίστεια…σεισμούς.. κατακλυσμούς…και παγετώνες.. ας τα δούμε λοιπόν..

Υπερηφαίστειο του Yellowstone 




Ένα άλλο σενάριο για την καταστροφή του κόσμου το 2012 σχετίζεται με ένα υπερ-ηφαίστειο που θα εκραγεί και θα σκοτώσει όλη τη ζωή στον πλανήτη. Τα υπερ-ηφαίστεια είναι ικανά να εκτοξεύσουν χιλιάδες φορές περισσότερο μάγμα και στάχτη απ' ότι τα κανονικά ηφαίστεια.

Μια έκρηξη ενός υπερ-ηφαιστείου θα μπορούσε να εξαφανίσει εκατομμύρια ανθρώπους και να καλύψει το ηλιακό φως λόγω της στάχτης. Η μεγαλύτερη έκρηξη ενός τέτοιου ηφαιστείου είχε γίνει πριν από 74,000 χρόνια στη Σουμάτρα. Η έκρηξη του βουνού Toba απελευθέρωσε 700 κυβικά μίλια μάγματος και ένα παχύ στρώμα στάχτης που κάλυψε όλη τη Νότια Ασία.

Όσοι πιστεύουν ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί το 2012, στρέφουν την προσοχή τους στη λεγομένη υπερκαλντέρα που βρίσκεται κάτω από το πάρκο Yellowstone στις ΗΠΑ. Κάτι παράξενο συμβαίνει στο Yellowstone ή κάτι παράξενο συμβαίνει με τα εργαλεία που παρακολουθούν τη σεισμική δραστηριότητα, του πιο επικίνδυνου ηφαιστείου σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Εξετάζοντας τα στοιχεία του παρατηρητηρίου Norris Junction βλέπουμε κάτι πολύ παράξενο. Ξεκινώντας στις 18:00 στις 28 Νοεμβρίου του2012, οι σεισμικές καταγραφές φαίνονται σαν τρελές και εντελώς εκτός κλίμακας.

Επί του παρόντος (7 Δεκεμβρίου 2012), οι ενδείξεις δεν είναι ακόμη κανονικές, αλλά σημειώνουν ιδιαίτερα έντονη σεισμική δραστηριότητα. Τι συμβαίνει με την Yellowstone ; Το ηφαίστειο ετοιμάζεται για να ξυπνήσει; Ή πρόκειται για μια απλή δυσλειτουργία των οργάνων;

Το ηφαίστειο που βρίσκεται κάτω από το Yellowstone National Park είναι περίπου 70 χιλιομέτρων, 30 χιλιόμετρα πλάτος και βρίσκεται 8 χιλιόμετρα βαθιά κάτω από το φλοιό της γης.  Από το 2004, το επίπεδο του μάγματος ανήλθε σε ρυθμό ρεκόρ, των έξι εκατοστά ανά έτος και οι εμπειρογνώμονες φοβούνται την πιθανότητα μιας έκρηξης, την τρίτη τα τελευταία 2,1 εκατομμύρια χρόνια.

Ηλιακή Καταιγίδα





Από όλα τα σενάρια αυτό είναι το πιο ρεαλιστικό επιστημονικά και ίσως το πιο σοβαρό από όλα.

Η NASA προειδοποιεί για μία άνευ προηγουμένου «διαστημική καταιγίδα», καθώς ο ήλιος θα ξυπνήσει από έναν «βαθύ ύπνο» γύρω στο... 2013, προκαλώντας 20 φορές μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή από αυτή του τυφώνα Κατρίνα.»

Ανώτατα στελέχη της NASA πιστεύουν πως η μεγάλη αυτή καταιγίδα θα χτυπήσει σαν αστραπή και θα προκαλέσει καταστροφές παντού, από το νοσοκομειακό εξοπλισμό, τα τραπεζικά συστήματα και τα μηχανήματα ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας μέχρι τις οικιακές μας συσκευές, τους υπολογιστές, τα iPods και τα δορυφορικά συστήματα πλοήγησης.

Αν δεν ληφθούν έγκαιρα μέτρα, η NASA εκτιμά πως ενδεχομένως να υπάρχουν καταστροφικές συνέπειες για την παγκόσμια υγεία και την εθνική ασφάλεια.

«Γνωρίζουμε ότι έρχεται αλλά δεν ξέρουμε πόσο άσχημα θα είναι τα πράγματα,» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Dr. Richard Fisher, διευθυντής του τμήματος Ηλιοφυσικής της NASA.

«Το θέμα είναι ότι οι σύγχρονες κοινωνίες εξαρτώνται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τις ηλεκτρονικές συσκευές, τα κινητά τηλέφωνα και τους δορυφόρους. Εξαρτιόμαστε πολύ περισσότερο από την τελευταία φορά που συνέβη κάτι παρόμοιο,» προσθέτει ο ίδιος.

«Θα υπάρξουν σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις από ένα τέτοιο γεγονός. Το λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας.»

Κάθε 22 χρόνια, ο κύκλος της μαγνητικής ενέργειας του Ήλιου κορυφώνεται, ενώ ο αριθμός των ηλιακών κηλίδων φτάνει στα μέγιστα επίπεδα κάθε 11 χρόνια.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως αυτά τα δύο γεγονότα θα συμπέσουν το 2013, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν τεράστια επίπεδα ακτινοβολίας.

Αλλά παρόλο που αυτό αναμένετε αρχές του 2013…οι καταστροφολογοι θέλουν να το τοποθετούν την 21η Δεκεμβρίου.

Κι όμως…Η μαύρη Τρύπα θα μας φάει..



Μια από τις ίσως πιο τρελές θεωρίες που παρουσιαστήκαν τελευταία.. έχει να κάνει με Μια μαύρη Τρύπα που θέλει να μας φάει..

Δεν υπάρχει απολύτως καμία πιθανότητα για το ότι μια κοσμική ευθυγράμμιση μεταξύ της Γης, του Ήλιου, της Μαύρης Τρύπας του Γαλαξία και της σκοτεινής κοσμικής σκόνης θα στείλει τη Γη κατευθείαν μέσα στο κέντρο της μαύρης τρύπας. Το κέντρο του γαλαξία μας είναι 165 τετράκις εκατομμύρια μίλια μακριά από τη Γη, κάτι που είναι ένα πολύ μακρύ ταξίδι για να κάνουμε.

Ευτυχώς που υπάρχει και ο Chuck Norris και μια ελπίδα σιγοκαίει μέσα μας…






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου